Pagina's

woensdag 28 december 2011

Schaatsen



Er worden hier tussen alle bedrijven door allerlei leuke knutsels gemaakt, maar de tijd ontbreekt me om mijn blog uitgebreider bij te werken.

Deze foto is vanmorgen gemaakt op de indoor schaatsbaan. Dit nadat we voor de 3e keer naar het gemeentehuis terug waren geweest -zo vroeg mogelijk om lange wachtrijen te voorkomen!- voor Dittes ID kaart. Gelukkig hadden we nu de goede pasfoto's (voor haar; voor mijzelf kan ik nogmaals terug), een handtekening plus paspoort van de papa en alle andere zaken compleet. De kaart kon nu dan eindelijk worden aangevraagd. Oef, nog net op tijd voordat het op 1 januari drie keer zo duur wordt!

3 opmerkingen:

  1. hier kon je gelukkig een afspraak maken, dus wij hebben hem ook al binnen. Belachelijk gewoon, nu wordt het ineens verplicht en mogen kids niet meer op een paspoort erbij staan en hoppa schroeven ze de tarieven ineens omhoog! Nouja we zijn er klaar voor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto... en wat een gedoe met de ID-kaart van Ditte en die pasfoto's. Gelukkig is het nu goed geregeld en het scheelt zo mooi een boel euro's. Mijn zus en schoonzus hebben ook al zo'n kaart voor de kinderen gehaald ;-)

    liefs Insoon

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super mooie foto, bewerkt of "puur" hahaha hoe dan ook hij is mooi en wat leuk!

    Die ID kaart dat is me wat he, en je krijgt er letterlijk het heen en weer van.

    BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/