maandag 25 april 2011

Stuur een eSmile naar het Ronald McDonaldhuis


De eSmiles-actie van Ronald McDonald Kinderfonds en HP om kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht op te vrolijken is een succes en daarom verlengd t/m 29 april. Elke dag komen er meer eSmiles binnen, voor elke eSmile die binnenkomt doneert HP 1 Euro. De teller staat nu op 1220 en om nog meer mensen de kans te geven mee te doen en meer geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds, is de actie verlengd t/m 29 april. Een eSmile kan van alles zijn; een tekening, verhaal, grapje, foto of gedicht. Mail je eSmile naar eSmiles@hp.com en dan rolt de eSmile direct uit de HP ePrinter in de Ronald McDonald Huiskamer in het WKZ in Utrecht en krijgt een plek aan een speciale wand.

Iedereen kan een eSmile sturen naar het e-mailadres eSmiles@hp.com. De eSmile rolt dan in de Ronald McDonald Huiskamer direct uit de printer. HP heeft zijn printers namelijk e-mailadressen gegeven en daarom hoeven de eSmiles niet eerst naar een computer gestuurd te worden, maar gaan rechtstreeks naar de printer. Elke dag worden er foto’s gemaakt van de ingezonden eSmiles die aan de muur hangen. Alle eSmiles zijn online terug te vinden op www.hpesmiles.nl. Iedereen kan daar zijn eSmile ‘taggen’ en delen met vrienden op Facebook. De hashtag die op twitter wordt gebruikt is #eSmiles.

vrijdag 22 april 2011

Kaarsjes


Ik heb genoeg te updaten voor mijn blog, maar het is zulk mooi weer, dat ik nauwelijks binnen zit. Ook 's avonds niet. Dus sluit ik snel mijn laptop af en ben ik weer weg!

Ik wens iedereen alvast gezegende Paasdagen toe!

woensdag 20 april 2011

Trouwdag


Vandaag zijn Koos en ik alweer 6 jaar gelukkig getrouwd met elkaar.

maandag 18 april 2011

dinsdag 12 april 2011

Sokaap


Afgelopen weekend heb ik een sokaap gemaakt van een oude maillot van Ditte. Ik vond het erg leuk om te doen, dus wellicht, dat er nog wat vriendjes zullen volgen.

zaterdag 9 april 2011

Kraamcadeautjes


Felicitatiekaartje geboorte, vilten naamketting en grote knuffelbeer met naamslabbetje. De naam van de baby laat zich raden ;)

maandag 4 april 2011

Hondje, armbandjes, broches


hondje met groene riemvilten paasei


set van 2 armbandjes


rozet/broche

rozet/broche II


rozet III op haarelastiek


rozet IV


rozet V

rozet VI

Alle produkten zijn te koop via mijn Hyve KnutselMar. De opbrengst is voor Schreeuw om Leven.

vrijdag 1 april 2011

Freubelweb


Regelmatig struin ik het wijde web af op zoek naar nieuwe zelfmaak-ideetjes. Vanavond kwam ik op de site van Freubelweb terecht. Wat een hoop inspiratie valt hier op te doen!
Als je je nu aanmeldt voor de nieuwsbrief, maak je bovendien kans op het boek "Schatjes" (ik heb het boek ook onlangs aangeschaft, en het is leuk-leuk-leuk!)

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/