dinsdag 18 mei 2010

Hoelahoep


Ik wilde eigenlijk een blogje schrijven over het jurkje, dat ik voor Ditte gemaakt had. Maar dat zal even moeten wachten tot later deze week...

Vandaag begon namelijk het nieuwe televisieprogramma Hoelahoep, van Z@ppelin . We zagen de aankondigingen reeds op de televisie en in de gids. Ditte heeft het programma vanavond op de laptop gekeken én nogmaals gekeken én goedgekeurd! De bijbehorende website vindt ze ook helemaal leuk. Je kunt er onder andere spelletjes doen, tekenen, bellen blazen en natuurlijk de afleveringen terugkijken.


Waar gaat het over?

HoelaHoep is een vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.

In het programma Hoelahoep hebben de hoofdrolspelers Hoela en Hoep een vraag of probleem waar ze niet zelf uitkomen. Het zijn de kinderen die gaan helpen het probleem op te lossen. Een uniek programma, omdat het heel duidelijk laat zien hoe vindingrijk kinderen zijn in het zoeken en vinden van oplossingen.

De Hoe-vraag

De Hoe-vraag staat in het programma centraal: Hoe weet je of iets licht of zwaar is? Hoe weet je of iets blijft drijven of gaat zinken? Met begeleiding van Hoep en Hoela onderzoeken en ontdekken kinderen in de studio zelf wat wel en niet werkt.

Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

1 opmerking:

  1. Ik ken het verder niet, maar het klinkt als een leuk en informatief programma voor kinderen.

    Een fijne woensdag!
    liefs insoon

    BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/