donderdag 21 maart 2013

Lente?!


De lente is vandaag officieel begonnen, maar helaas is het nog altijd bitter koud. Toch piepen er hier en daar voorzichtig enkele bloemetjes uit de grond. De kids konden het niet laten, en plukten er wat mee voor thuis.


Verlangend word er gekeken naar de tijd dat er weer in de zandbak gespeeld kan worden.


Een paar weken terug haakte ik nog drie hoesjes voor mijn potjes. Van de restjes haakte ik een infinity scarf (op de foto om de potjes heen gedrapeerd).


De sjaal in aanmaak. 
Inmiddels komt ie nog elke dag van pas, met deze kou.De potjes op een schaaltje op de salontafel. Nog even genieten van die knusse donkere avonden met kaarsjes, totdat de klok volgend weekend weer verzet wordt.Vergeten jullie ook niet mee te doen met mijn give away?

4 opmerkingen:

 1. Een mens wordt er triest van,zon moeten we hebben.Die gehaakte jasjes vind ik wel heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kleurtjes gebruik je om mee te haken! En tsja... de winter is nog niet voorbij maar ik vind het al heel erg fijn dat het weer wat langer licht is buiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je druk bezig met haken, leuk joh! Mooie kleurtjes heb je ervoor gebruikt. Tsja, de krokussen komen hier ook al de grond uit, maar 't is nog niet echt lente hè. Hier staat een harde wind. Hoop dat we snel mooier én zonniger weer krijgen!!

  Geniet van je weekend
  liefs Insoon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik tel mee af naar dat zomeruur met je! nog een weekje! Leuke haaksels maakte je daar!

  fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/