zaterdag 10 januari 2015

Goede voornemens voor 2015


Foto vervangen.

Mijn goede voornemen van 2015: Eindelijk mijn CAL-deken afmaken! 
Ik was blijven steken op 34 weken. Geen idee waarom, want daarvoor heb ik steeds trouw meegehaakt. Maar op het laatst kwam er steeds iets tussen. Inmiddels heb ik de draad -letterlijk en figuurlijk- weer opgepakt.
Ik heb mijn deken op 96 steken gehaakt, wat toch vrij smal is. Er moet straks dus nog een hele brede rand omheen gaan komen!

Mijn andere goede voornemen is om zoveel mogelijk suikervrij (en zonder pakjes en zakjes) te gaan eten. Ik heb me hierdoor laten inspireren door de 30 dagen voel je fit challenge.
Het helpt echt om volkoren producten (brood, pasta, rijst) te eten. Ik voel me veel verzadigder en heb echt minder trek in zoetigheid!!!Foto vervangen!

Als afsluiter nog een foto van onze Cavalier King Charles Spaniel Huppeltje, die vanmorgen even lekker uit mocht waaien op het strand bij windkracht 8!!!

3 opmerkingen:

 1. Geweldig die wapperende oren :-)!
  Fijne waai dag verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie voornemens en die oortjes, aaaaah
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. al waaiend de dag door ^^ leuk he mijn jongste poezel mocht vandaag ook voor de eerste keer buiten lopen. Ze was eerst bang van de wind maar die angst was snel overwonnen. Huppeltje geniet er duidelijk ook van.
  groetjes
  Miss Mustache

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/