dinsdag 5 juli 2011

Feest op het dorp


Ik ben druk met duizend-en-één dingen en kom er nauwelijks aan toe een nieuwe blog te plaatsen. Gelukkig functioneert mijn laptop na het formatteren weer redelijk. Zeker nu ik Mozilla Firefox gebruik in plaats van Internet Explorer.

Vorige week donderdag, vrijdag en zaterdag was het volop feest hier in het dorp. Vorig jaar bestonden 'we' 777 jaar en was het een groot festijn. Dit was zo goed bevallen, dat het feest voortaan elk jaar terugkeert. Donderdagmiddag was er een spelletjesmiddag voor de scholen, waarvoor ik mezelf als hulpjuf opgegeven had. Nadat we na schooltijd thuis wat gedronken hadden, moesten we direct weer op pad, want om 4 uur gingen we ballonnen oplaten op het sportveld. Terug naar huis, hond uitlaten, appeltje eten en om half 6 weer dienden we weer in het zwembad te zijn voor de zwemles. Vrijdag en zaterdag was er ook van alles te doen, dus trokken we er weer op uit.

Deze week is, net als de vorige, vrij druk en hectisch. Zeker met de zomervakantie in het vooruitzicht, die aanstaande donderdagmiddag hier begint. Ook mag Ditte morgen (voorlopig?) voor de laatste keer naar de logopedist, is het aanstaande donderdag vrij zwemmen i.p.v. les, morgen afscheid van haar ene juf en overmorgen afscheid van haar andere juf. Natuurlijk willen we beiden wat meegeven, dus ben ik druk bezig een paar tassen in elkaar te zetten. Foto's volgen later!

1 opmerking:

  1. Vondt de markt heel leuk afgelopen weekend... vorig jaar niet geweest omdat we weg waren, twas ook heel erg druk! heel het dorp liep uit;)

    Lekker dat Ditte niet meer naar logopedie hoeft en hoe was het afscheid van de juffen? vonden ze hun cadeau leuk? ben wel benieuwd naar de tassen...

    Fijne vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/