maandag 11 juli 2011

Liebster Blog Award

Ik kwam er afgelopen weekend achter, dat ik een tijdje terug door CreaKa genomineerd was voor een de Liebster Blog Award. Beetje late reactie van mij, maar ik ben er toch erg blij mee en voel me zeer vereerd! CreaKa nomineerde mij omdat "omdat ze -KnutselMar- echt ook weer de leukste dingen maakt... ik ben dol op zelfgemaakte knutseltjes!".
 


Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!).

Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!).

Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig. 

En dan het leukste, maar ook wel moeilijke gedeelte: Ik mag de Award doorgeven aan 5 anderen die dit zeker verdienen. Dit doe ik in willekeurige volgorde aan:

* CH: omdat ik haar verhalen en foto's met plezier volg en bewondering heb voor wat ze allemaal voor en met haar(pleeg)kinderen doet.

* ° Insoon ° : Omdat haar blog zo mooi vormgegeven is. Daar viel ik direct voor, toen ik haar site voor het eerst bezocht! En omdat ze vanaf het prille begin 1 van mijn trouwste bezoekers is.

* Spookjes: Een leuke blog om te lezen en een kijkje in het leven van de Spookjes te krijgen. Ook om recepten en naai-ideetjes op te doen.

* Lenet: Zo'n prachtige blog, heerlijk al die romantische en brocante kaarten en andere dingetjes die ze maakt. Ik ben jaloers!

* Corine: Omdat je hier erg leuke traktatie cadeautjes op kunt doen. De moeite van het kijken waard!

Wat niet wil zeggen, dat ik al die andere mooie, leuke, fijne, ontroerende en inspirerende blogs die ik lees niet helemaal super vind. Maar hee, ik moest me volgens de regels beperken tot maximaal 5.

3 opmerkingen:

 1. Zelf ben ik niet zo van de 'doorgeefstokjes', maar bedankt voor deze award! Leuk om te lezen waarom ik 'm heb gekregen :-)

  liefs Insoon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai, ik heb de award aan je teruggegeven!! leuk.... bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor dit schouderklopje!! Nu voor mij de taak anderen weer blij te maken!
  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/