zaterdag 8 oktober 2011

Getagd!
Jaja, ik zag de Tags overal voorbij komen, en nu is het dan ook mij beurt. Ik ben getagd door Mamanon.

Hier dan 10 dingen over mij:


* Ik ben een echte huismus. Graag samen met mijn man, dochter en de hele bende huisdieren in en om het huis een beetje rondkeutelen.

* Ik heb een kast vol mooie stofjes, papier en ander knutselspul. Zo mooi, dat ik het vaak amper durf te gebruiken. Je weet maar nooit wanneer het nog eens van pas komt! Ditte daarentegen rast zo mijn hele voorraad er doorheen, als ik niet uit kijk ;)
* Ik heb een zwak voor Sinterklaas snoep. Marsepein, pepernoten, speculaasbrokken, kikkers en muizen, schuimpjes, chocoladeletters en ga zo maar door.  Ik vind het niet erg, dat al dat spul al weken in de winkels ligt, de weegschaal vindt het helaas iets minder.

* Stiekem ben ik dol op roze, ruches, polkadotjes, ruitjes, roosjes, lintjes, belletjes en allerhande freubeltjes.

* Ik krijg een beetje de zenuwen van feestdagen en het verplichte ''gezellig doen". Ben altijd blij als we na de Kerstvakantie weer in het normale ritme komen.

*  Ik hoop heel erg, dat wij een nieuw pleegkindje in ons huis mogen opnemen. Nog steeds vind ik het moeilijk te verkroppen, dat je op de reclames voortdurend over de nood aan pleegouders hoort en wij al meer dan 2 jaar moeten wachten op een langdurige plaatsing (helaas zijn wij hier in de regio zeker niet de enigen. Het ligt gelukkig/blijkbaar niet aan ons).
* 's Avonds zit ik het liefst achter mijn laptop of met een fleecedeken op de bank. Samen met de hond en poes op schoot!

* Ik kijk dan graag naar series als Grey's Anatomy, Off the map, America's Next Top Model, Expeditie Robinson etc. Een goed boek is zeker ook niet verkeerd!

Pfff wat kan ik nog meer vertellen?! Wellicht nog 2 aspecten die een grote invloed hebben op mijn/ons leven...

* In 1998 heb ik een ernstig verkeersongeluk gehad op vakantie in Spanje. Mijn vriend was op slag dood, ik werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Ik ondervind hier helaas nog dagelijks de lichamelijke gevolgen van.... Soms is het best fijn, op deze blog even niet 'dat meisje met die beperkingen en chronische pijnklachten' te zijn.

* God heeft een hele grote plaats in ons gezinsleven. Wij bidden, lezen dagelijks uit de Bijbel en gaan elke zondag naar de kerk. God heeft ons zoveel moois gegeven om voor te danken!!!


Tenslotte wil ik Mirande graag taggen. Dus als je het leuk vindt, ik kijk naar jouw berichtje uit!

4 opmerkingen:

 1. Goh meid, dat van je beperking wist ik wel, maar niet dat je je vriend daar hebt verloren. Wat vreselijk voor je.
  Dikke cyberknuffel van Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag :-)

  Een fijne maandag!
  liefs Insoon

  ps: Ik kon vorige niet reageren, hopelijk lukt het nu wel...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,
  Wat leuk dat je me getagd hebt. Enkele weken geleden ben ik dit ook al een keer. Dus is ik sla deze keer even over. Maar ik vind het wel erg leuk dat je aan me gedacht hebt.
  Het zitten op de bank onder een dekentje met de laptop op schoot is heel herkenbaar voor mij. Ik hoop echt dat jullie heel snel een nieuw pleegkindje in jullie huis kunnen opnemen. Ik begrijp je frustraties rondom deze procedures helemaal.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oeps Mirande, sorry dan heb ik niet goed gekeken ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/