maandag 24 oktober 2011

Naaiwerk


Geen idee of het wat is, maar vorige week kocht ik deze naaikoffer plus garen bij de Aldi. Mochten de klosjes niks zijn voor de naaimachine, dan kan ik het draad altijd nog gebruiken voor de kleine naaiproject-jes die met de hand gestikt moeten worden.

In de naaikoffer zit van alles en nog wat: garen, elastiek, een schaar, knoopjes, drukkertjes en meer. Dat doet me er meteen aan denken, dat ik hier ook nog een zak met drukkertjes heb liggen, alleen geen beschrijving meer. Dus als iemand me kan uitleggen, hoe die dingen ook al weer in elkaar gezet moeten worden: graag!


Tevens ben ik nog bezig met een paar patchwork tasjes. Het is een hoop werk, maar het maken ervan (en het resultaat!) vind ik altijd erg leuk.

2 opmerkingen:

  1. Die naaispulletjes zullen vast wel van pas komen. En wat leuk die patchworktasjes, maar 't lijkt me wel een heel gepriegel ;-)

    Een fijne dinsdag!
    liefs Insoon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. als het bij de aldi vandaan komt dan zal het nooit duur geweest zijn en zal je er geen bult aan vallen, ziet er mooi uit hoor en wat betreft die drukkertjes hoop dat iemand het je uit kan leggen, kan je niet googlen of zo?

    BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/