zaterdag 12 november 2011

Wij zijn weer klaar voor Sinterklaas


Hebben jullie zojuist ook de intocht gekeken op televisie? Ditte weet al 2 maanden wat ze op haar verlanglijstje gaat zetten: een Babyborn pop die kan zwemmen


Tevens ben ik bezig aan een vilten Sinterklaas slinger van Septemberspring. Helaas is de slinger nog niet af. Ik wacht nog op mijn pakketje kralen voor de Sint- en Pietenhoofdjes.


Detail van de slinger.* ze is tot nu toe elk jaar bescheiden en vraagt altijd maar 1 ding.

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk die collagefoto van Sinterklaas! Wij hebben vanmiddag ook gezellig naar de intocht gekeken op de televisie. Daarna zijn we naar het dorp gegaan om daar ook de intocht van de Sint bij te wonen. Het was erg gezellig en het zonnetje scheen lekker.
  Wat een leuke decemberslinger ben je aan het maken. Ik heb even bij je link gekeken. Helaas ben ik niet zo handig met naald en draad anders was ik er vast aan begonnen. Fijn weekend.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via via hier terechtgekomen wat een leuke blog heb je! ik ga je volgen als je dat ook leuk vind?!

  Superleuk was de intocht toch weer, Dana vond het maar al te spannend ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, mijn nichtje en neefje zijn ook al druk bezig met een verlanglijstje. En bij elke speelgoedreclame op tv zegt mijn neefje: "die wil ik ook" hahaha ;-)
  Leuk dat jullie ook naar de intocht op tv hebben gekeken en wat leuk zo'n slinger. Ben benieuwd hoe het eruit ziet als de slinger helemaal af is.

  Een fijne maandag!
  liefs Insoon

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/