maandag 12 maart 2012

Jarig + give away

taartje met m&m's

Vandaag ben ik 33 jaar geworden!!!

Van manlief kreeg ik o.a. een nieuwe siliconen bakvorm. Hoewel ik de taart vandaag even wilde skippen na alle recentelijke feestvreugde, moest ik deze toch even uitproberen. Dus bakte ik een cake met aan de bovenkant cacao-mix en van onder gewoon beslag. In het midden zit een gat, waar ik m&m's in strooide. Omdat de vorm nogal hoog is, vond ik het lastig te bepalen wanneer de cake gaar was. Mijn eerste cake leek oké, maar zakte in elkaar toen ik hem uit de vorm haalde. Gelukkig lukte nummer 2 wel goed ;)
bloemen

Hoewel het aan de vroege kant was, werd ik toch erg blij wakker vanmorgen toen Ditte me toezong en me dit zelfgemaakte boeket gaf. Als klap op de vuurpijl was het hier in het Zeeuwse een groot deel van de dag prachtig zonnig lente weer!

give away

En omdat ik jarig ben, wil ik jullie trakteren op deze give away. Het betreft een vilten paas-ei en een vilten huisje. Inschrijven kan onder dit bericht, tot en met donderdag 22 maart. 's Vrijdags zal ik dan de winnaar bekend maken. Volgers maken dubbel zoveel kans!

12 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee aan je give away en zet een link op m'n blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heppie Bursdeej! Klinkt alsof je een leuke dag gehad hebt.
  Ik wil ook wel een kansje wagen naar je give-away

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey meissie, gefeliciteerd met je 33e verjaardag! Ik graag mee met je give away, jij ook met die van mij. En daarin heb ik je in het zonnetje gezet ipv de liebster blogaward door te geven, kijk maar even. Liefs en fijne dag! xxx Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. van harte gefeliciteerd met je verjaardag. 't was inderdaad lekker weer hier in 't zeeuwse he. Ik doe heel graag mee met je give-away. Prachtige ciltjes zijn het.
  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik bedoel dus prachtige viltjes. Kan niet zo goed meer tiepen.....

   Verwijderen
 5. Van Harte.
  Geweldige bos bloemen heb je gehad.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oeps te laat, maar niet gemeend van harte nog met je verjaardag en wat een lieve dingen heb je gehad zeg en je cake ziet er errug lekker uit jammie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Iets te laat, maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Prachtig, die zelfgemaakte bos bloemen.. en je taartje ziet er lekker uit :-)

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

  ps: ik wil ook wel meedoen met je give away :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag ( nog ). Niet alleen in het Zeeuwse was het mooi weer. Hier ook. Wat een leuke bos bloemen kreeg je van S.:-)

  Ik wil graag meedoen voor dat huisje. Wat is-ie mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag-een heel mooi creatief nieuw levensjaar toegewenst. En wat die eieren betreft-ze waren al uitgeblazen van de Intratuin-luxe dus. Mooie zondagavond nog toegewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/