vrijdag 23 maart 2012

Uitslag Give Away

haakwerk

Vanmiddag heb ik heerlijk buiten in het zonnetje gezeten, met mijn haakwerk erbij. Het is zeker nog niet perfect, maar ik begin het langzaam aan onder de knie te krijgen. Het hele werk blijft soepel, trekt niet krom en draait niet meer in elkaar. Oefening baart dus zeker kunst!
Het is de bedoeling dat bovenstaande een rokje wordt voor Ditte. Ik had het haar al een tijdje geleden beloofd. En ach, als het straks te mooi weer is voor zo'n warme rok, dan bewaren we het gewoon tot volgend jaar. Ik heb de omtrek toch wat op de groei gemaakt (als het rokje klaar is, trek ik er een draad of lint door, zodat ze het strak om haar middel kan trekken).

boek

Ik kreeg afgelopen week een nieuw boek van mijn schoonzusje voor mijn verjaardag, waar ik vanmiddag in begonnen ben. Ik ben nog maar een bladzijde of 15 ver gekomen, want al met al liep ik toch steeds achter de kinderen aan en kwam er van lezen niet zo veel ;)

boriszon

Dan nu de uitslag van de give away... Ik heb dit gedaan met Random.org, maar ik weet niet hoe ik dit in mijn blog kan weergeven.

De uitkomst was nummer 4, oftewel Insoon. Mail je mij even je adres, dan komt het pakketje zo snel mogelijk naar je toe!

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat ik die give-away heb gewonnen :-)
    Mijn emailadres is: insoontje@hotmail.com

    Een fijn weekend!
    liefs Insoon

    BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/