zaterdag 9 februari 2013

Nog meer sneeuw en nog meer post - DWZI #34


Deze week zag ik .... Opnieuw sneeuw! 


Begin deze week ging mijn Valentijnspakketje voor B.ernadette op de post. Om in het thema te blijven, verwerkte ik hartjes in mijn kaart, armbandje en vilten vogelhuisje.


Ik gok erop, dat haar pakketje inmiddels wel binnen is. Dus hier het vogelhuisje van vilt, met hartjes en "welcome" geborduurd dat ik voor haar maakte.

Vandaag ontving ik vanuit België mijn pakketje van B.ernadette: een haaknaalden etui met een warmhouder voor mijn theemok. Supermooi gemaakt, dank je wel!


Binnenkant van de gehaakte etui. De haaknaald en meetlint kreeg ik er bij :)


Ik stuurde ook een pakketje naar een nichtje, in het kader van mijn PiF op mijn Facebook pagina. Ook leuk om dit eens met bekenden te doen!


Er zit echt van alles en nog wat in.


Ook verstuurde ik vorige week nog een PiF pakketje naar Jokie de Beer


Vandaag ontving ik mijn pakketje wol en katoen van Creamijn. Haar website is een absolute aanrader. Vriendelijke prijsjes en supersnelle levering. Ze verpakt haar spulletjes vacuüm  zodat de verzendkosten laag blijven. Tevens steun je met je aankoop een adoptiekind van Woord en Daad.
DWZI is een terugblik op de afgelopen week. Lees hier meer.

4 opmerkingen:

 1. Wat een gezellig blogje weer! Ik knap daar altijd heerlijk van op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoveel fijne post weeral, gezellig voor de zenders en de ontvanders! En bij jullie is inderdaad nog heel wat sneeuw gevallen, hier nog niet. 't Is te zeggen, er valt zo nu en dan een beetje, dus de wolken doen hun best, maar echt blijven liggen doet 'ie momenteel nog niet. Benieuwd of daar de volgende dagen nog verandering in zal komen en we jullie voorbeeld gaan volgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, hier lag vorige week en in 't weekend ook weer een laagje sneeuw.
  Wat een superleuke pakketjes weer allemaal! En ik zal zo eens kijken op de site van Creamijn, mooi dat je bij een bestelling Woord en Daad steunt.

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/