dinsdag 31 december 2013

Jaaarwisseling


Ik wens iedereen alle goeds voor 2014.


Ik won vorige week een Oudejaarslot, Koos is lid dus speelt automatisch met een lot mee, en ook Ditte kreeg een half lot van papa. Wie weet zijn we vannacht wel miljolairs?! ;)

Gisteren gingen we een dagje naar de Intratuin. Altijd leuk!

Vanmiddag knutselden we heuse vuurpijlen, vol met confetti. Vannacht om 12 uur mogen ze kapot getrokken worden.

Van donderdag op vrijdag gingen we een nachtje weg met zijn viertjes. Lekker in een luxe hotel met zwembad, bowlingbaan en zelfs een groot springkussen in de hal. Ook hebben we heerlijk geshopt in Leiden (lees: vooral de oudste vroeg om de vijf minuten "kunnen we nu al naar het hotel? Ik wil naar het zwembad toe!").

Vandaag steken we kindervuurwerk af, eten we oliebollen, gaan we naar de avonddienst in de kerk en blijven we tenslotte tot héél laat op.


Fijne jaarwisseling!

3 opmerkingen:

 1. Gezellig joh! Je doet er veel aan jij. Ik wens jullie een heel gezellige avond en een gelukkig nieuw jaar. Hier geen vuurwerk. We hebben wensballonnen gekocht. Ken je die? De jongste mag het straks doen. de andere twee wat later. maar niet om 12 uur want dan zijn ze door de vuurwerkmist hier niet meer te zien :-) Ik heb genoten van je blog dit jaar. Lekker doorgaan hè?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier maken we om de beurt een tapasgerechtje en zijn we lekker thuis met onze diertjes, genieten. Alle goeds voor 2014
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. beste Knutselmar,

  Ik kom hier via Insoon en ik vind je weblog erg leuk om te lezen en om te zien!
  wat hebben jullie leuk oud en nieuw gevierd!
  De beste wensen voor het nieuwe jaar!
  En? Hadden jullie prijs?

  Groetjes Onzeweg

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/