dinsdag 17 januari 2012

Eindelijk een beetje winter in Nederland

winterweer

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk, koud maar we zien weer eens de zon. Daar wordt toch iedereen heel erg blij van. Hopelijk zet het door en kunnen we nog gaan schaatsen.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is prachtig weer-het is nu helemaal genieten met de hond. We gaan er vroeg en veel uit. De vorst aan de grond maakt het een klein sprookje. Een beetje sneeuw zou het compleet maken. Maar helaas morgen regen?! Mooie avond nog-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie plaatjes!
  (De stokjes voor de cakepops kocht ik bij de Pipoos, maar daar heb ik er veel te veel voor betaald. Ik was maar kort in NL en weet hier geen goeie kookwinkel, maar op internet vind je goedkopere, bijv. bij http://www.deleukstetaartenshop.nl/cake-pops-c-74_293.html of http://www.cookandco.nl/product/Cakepop-Stokjes-10cm-50-stuks-Wilton.aspx)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige winterse plaatjes! Ik hou wel van dat koude winterweer met een zonnetje erbij. Maar helaas komt er weer druilerig weer deze kant op...

  Een fijne woensdag!
  liefs Insoon

  ps: kan de laatste tijd geen reactie achterlaten, dus hopelijk lukt het nu wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh dit wordt al leuk joh, ik haak ook pas net dus snap helemaal hoe blij je hier van kan worden hihi
  En jeetje heb jij chronisch pijn, nou dat lijkt me helemaal vreselijk, bij mij is het gelukkig maar tijdelijk(als het goed is) dus dan mag ik niet mopperen!

  En ja vandaag lekker wezen shoppen, 5 leuke sportieve jackjes(voor in huis) voor maar 25 euro, nou dat moet kunnen toch!

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/