donderdag 5 januari 2012

Kaarten en Sprookjesboom cakejes

kaarten

Vanmiddag heb ik samen met Ditte lekker zitten knutselen aan de eettafel. Ik maakte deze kaarten met lintjes, roosjes, stickers, 3d vellen, een oude cd, paper pad en meer.

sprookjesboom cakejes

Tussendoor bakten we deze Koopmans cakejes van de Sprookjesboom. Enige tijd terug hebben we ook de Sprookjesboom koekjes gemaakt. Ik vond eerlijk gezegd, dat er in beide pakken nogal weinig mix zat. De cakejes zijn dan ook echt mini geworden! Leuk om een keer te doen, maar zelf cake of koekjes maken is vele malen voordeliger!

6 opmerkingen:

 1. ja de verpakking is leuk, goed verkoopargument maar de inhoud is vaak minder! Ach je heb in ieder geval lol gehad, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig zo samen freubelen en cupcakes bakken. Ik gebruik meestal losse mix van albert heijn (roze zak) en daar kun je ruim 12 grote cupcakes uithalen.

  Een fijn weekend!
  liefs Insoon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaarten hebben jullie gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoihoi! Je hebt de Giveaway van het breiboek gewonnen :-) Als je mij je adres mailt komt het boek zo gauw mogelijk naar je toe.
  Fijn weekend!
  Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk om te knutselen samen!
  Hier vinden we dat ook altijd leuk...

  En tsja hier altijd gewoon muffins lekker grote die enorm rijzen en te lekker zijn en daarna vaak versieren met poedersuikerglazuur en roze spikkels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hier staat ook een pak in de kast...verleid door die leuke verpakking...ach ik heb een zwak voor stippen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/