zaterdag 19 mei 2012

DWZI - dagje uit en meer

zeehondjes kijken

Deze week zag ik....
man en kids zeehonden spotten bij de Brouwersdam.

geitjes

Om daarna geitjes te bekijken bij de Mekkerstee in Ouddorp.

geitjes2

Zeg maar gerust véél geiten.

speeltuin

Ook deden we speeltuin De Flipjes aan. Ditte was hier afgelopen september op schoolreisje geweest en heeft het er nog zo'n beetje elke dag over. Daar moesten we dus nog eens naar toe met haar.

speeltuin2

Ons vogeltje zat al snel in haar nestje.

speeltuin3

En kwam er gelukkig ook weer uit.

kabelbaan

Waarna ze verder slingerde op de kabelbaan.


carolina eend

Eerder deze week vereerde een exotische gast (Carolina eend) onze eenden en kippen en cavia met een bezoekje.

ondergoed

Als afsluiter nog slecht en goed nieuws van afgelopen week. Een oom van Koos overleed na een kort ziekbed. D.V. aanstaande maandag is de begrafenis ...

Leuk nieuws is dat Feetje deze week zindelijk werd. Ik trok haar maandag een onderbroekje aan met de belofte: voor elk plasje op het potje een sticker op haar beloningskaart. Als deze vol was (12 plasjes) zou ze een K3 ondergoed setje cadeau krijgen (hetzelfde als Ditte heeft, want dat wilde ze graag). Na slechts 1 ongelukje belandde alles keurig op de pot. De kaart was binnen 2 dagen vol en het nieuwe setje kon aan (op bovenstaande foto was de kaart nog niet vol).


DWZI is een terugblik op de afgelopen week. Lees hier meer.

9 opmerkingen:

 1. Ziet er uit als een hele fijne week. En wauw wat knap, zo snel zindelijk. Ben met mijn kleine pollewop al een tijdje bezig, maar van haar hoeft het allemaal nog niet zo. Ze is pas net twee, dus het mag nog wel even maar ik kijk uit naar het moment dat ik de luiers vaarwel mag zeggen!

  Groetjes,
  Rosalie van StudioZakka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi meid, gecondoleerd met de oom van Koos. Dat zijn altijd verdrietige berichten. Gelukkig heb je ook wat moois kunnen posten zoals het zindelijk zijn van Feetje! Hoera voor de grote meid! En prachtig, de zeehonden op Brouwersdam en de geitjes in de wei! Fijne week gewenst, liefs Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, hoi,
  Op het hele vervelende nieuws over het overlijden van de oom van Koos na heb je volgens mij een hele leuke week achter de rug. De foto's zien er allemaal zo gezellig uit. Wat goed dat Feetje nu zindelijk is, wat zal ze trots zijn op haar nieuwe ondergoed van K3. Heel veel sterkte maandag op de begrafenis en doe Koos de groeten van Raymond.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gecondoleerd als eerste..

  Verder toch een leuke week achter de rug zo te lezen en wat goed dat feetje zinderlijk is! Super!

  Liefs,
  Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn excuus, hier boven is mijn reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allereerst gecondoleerd met jullie oom. Altijd vedrietig.

  Wat een leuke uitjes met de kinderen! En wat knap dat Feetje in zo'n korte tijd zindelijk is geworden. Dat K3-ondergoed is dik verdiend :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hey knutselmar, ik las op 'elke dag zaterdag' dat je ook een moestuintje hebt maar dat op je vensterbank alles het super doet en het in je tuin verlept gaat hangen ... heb je eraan gedacht om alles eerst af te harden voor je het buiten zette? Veel plantjes hebben immers even een tijdje 'beschermd' buiten nodig om te wennen aan de temperatuurverschillen tussen dag en nacht ... en ze hebben uiteraard ook voldoende water nodig :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt om me te volgen , bij deze heb jij er ook een volgertje bij. Wat een leuke foto's. Knap van feetje dat ze zo snel zindelijk is geworden. Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto's! Een ouderwetse speeltuin, echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/