dinsdag 1 mei 2012

Koninginnedag

koninginnedag

Vandaag nog een korte impressie van Koninginnedag. 's Morgens deden we spelletjes op school, waarna Ditte nog een ijsje en  een gele en oranje schep kreeg van de juf (foto links midden). Ook had ze een mooie kroon gemaakt (midden op de foto) en brachten we met alle leerlingen een aubade bij het bejaardentehuis. Feetje mocht eveneens de hele morgen mee.
Rond de middag deed Ditte mee met de versierde fiets-optocht (links boven) en won ze een mooie prijs (foto links onder)! We genoten verder van het heerlijke weer, een suikerspin en onze aanwinsten op de vrijmarkt (fototoestelletje, knuffeltjes, kleertjes, 2 schoolbekers en een groot Littlest Petshop huis met toebehoren; zie her en der op de foto). 's Avonds leefden we ons nog eventjes uit in de kinderdisco ;)

corsages/rozetten

In de voorafgaande dagen knutselde ik (samen met Ditte) het een en ander in elkaar. Hier een voorproefje van onze rozetten (nog niet af op de foto). In een latere blog hierover meer.

golfjes in het haar

Aangezien Dittes haar gisteren helemaal in de vlechten zat, hadden we vandaag deze golfjes als resultaat. Blij dat ze ermee was! jammer dat ze er na het douchen vanavond helaas weer uit waren.

1 opmerking:

  1. Wat een gezellige collage van jullie Koninginnedag. Leuk dat Ditte nog iets heeft gewonnen met haar vesierde fiets... en wat een heerlijk weer was het hè :-)
    Prachtig die krulletjes en mooi die zelfgemaakte rozetten.

    Fijne dagen!
    liefs Insoon

    BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/