dinsdag 29 mei 2012


Shame on me!!!
Ik heb mijn blog veel te lang niet bijgewerkt.

Mijn laptop deed al maanden vrij weinig meer. Het duurde een half uur eer hij was opgestart, en als ie eenmaal draaide, sloeg ie om de haverklap vast. Op den duur raakte Lappie meer en meer oververhit, waardoor ik behoorlijk de kriebels kreeg. Ik zat steeds minder online, laat staan dat ik zin had om mijn blog bij te werken (dat ging ongeveer zo: foto's uploaden en intussen wat anders gaan doen gedurende die 10 minuten die ik per foto wachten moest).
Toen ik mijn vakantiegeld vorige week kreeg, besloot ik mezelf een nieuwe laptop cadeau te doen! Eindelijk kan ik weer online surfen. Wat een mooi beeld heeft mijn nieuwe Acer, en wat issie snel! En last but not least, hij heeft een hdmi-aansluiting, dus we kunnen de laptop koppelen aan de tv (lees: foto's en filmpjes of uitzending gemist op de televisie kijken). Nu alleen nog alles opnieuw installeren en op zoek gaan naar een nieuwe externe harddisc (ongelofelijk maar waar, de harde schijf die ik nu heb, zit zo goed als aan zijn max).

In de tussentijd genoten we van het mooie weer, de vele vrije dagen van Ditte en het pleegzorgverlof van Koos (wat nog tot D.V. volgende week donderdag duurt). Ook trok ik de naaimachine uit het stof en maakte weer wat stof-metertjes.


De hond lag nog op haar dikke winterdeken, dus die moest dringend een wat luchtiger hoes krijgen. Op de ene kant staan poesjes (waarom ook niet ;)), de andere kant is met klompjes.

Nu weer een hoop foto's op mijn laptop gaan zetten, zodat ik online weer eens wat kan showen.

4 opmerkingen:

 1. Oh, irritant zo'n trage computer.. maar gelukkig kun je nu weer vlot online :-) En kun je nu via de laptop naar o.a. uitzending gemist kijken? Handig joh!

  Een fijne dag
  liefs Insoon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto. En wat fijn dat je nu weer online bent. Er is niets vervelender dan een computer, die niet werkt. Zo zie je maar weer hoe onze maatschappij helemaal gewend is aan een computer in huis.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk dat je mij gaat volgen,welkom,ik ga jou ook volgen hoor.

  gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij hebt een nieuwe laptop ook echt verdient, lieve Mar. ;)
  Soms moet jij je gewoon even lekker verwennen.

  Liefs, Anna.
  http://allemaalmama.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/