dinsdag 16 oktober 2012

Mutsje voor Innocent

 
Ik ben momenteel met van alles en nog wat bezig, maar het meeste is nog niet af (en dus zijn er nog geen foto's van gemaakt). Zo wilde ik vanmiddag een paar broeken inkorten, maar bij een pyjamabroek van Ditte knipte ik per ongeluk in de bovenste afgetekende lijn (waar dus de zoom zou moeten komen). Even kijken hoe ik dit ga oplossen. Misschien dat ik er maar gewoon met een zig-zag steek overheen ga. Het tricot rafelt verder toch niet. Bovendien ga je met een pyjamabroek niet naar buiten toe, dus niemand die het ziet.
 
Tussendoor maakte ik dit roze mutsje voor de Innocent Campagne.
Ik vind hem zo leuk, dat ik hem bijna zelf zou houden. Maar Ditte sprak me vermanend toe: "Mama, stuur hem gewoon op voor de oude mensjes, je kan er later altijd nog één voor jezelf maken!"
 
 
De teller van mijn volgers is inmiddels over de 100 heen. Bedankt allemaal! Ik zal nu een sluitingsdatum voor de give away gaan bepalen, waarna ik een winnaar zal gaan kiezen.

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de vele volgers!!
  én ontzettend bedankt voor je leuke PIF! Daar zijn we blij mee! ik plaats komende week een blogje. Dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg leuk mutsje,en gefeliciteerd met je 100 volgers

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met zoveel volgers! Wat een schattig mutsje heb je gemaakt en die pyjamabroek... Och.. niemand die het ziet toch? ;-P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, je hebt een wijze dochter hoor ;-) Het mutsje ziet er inderdaad schattig uit! En gelukkig was het 'maar' de pyjamabroek...

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een strenge dochter, ha,ha... Is wel een heel mooike...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/