donderdag 25 oktober 2012

Post en kaarten


Onlangs maakte ik een pakketje voor Minimoek, die getroffen werd door een hersenbloeding. Ditte en Feetje hielpen ook mee, met respectievelijk een kaart en plakwerkje.


Voor Sa Leaf maakte ik een Pay it Forward pakketje met o.a. een Spookjesslinger van vilt en twee armbandjes voor haar dochters.


Ik maakte nog wat Hollandse kaarten. 
Plus nog een aantal vierkante kaarten, maar daar moet ik de malletjes nog voor knippen.


Nummer 2, met een molentje.


Nummer 3 met klompjes.


Nummer 4 met een boerinnetje en boertje.


Wil jij een leuke kaart van mij ontvangen? Kijk even op mijn nieuw toegevoegde pagina of  stuur mij een mailtje. Als jij mij post stuurt (kaart, brief of iets dergelijks), stuur ik jou ook iets leuks terug.


p.s. Je kunt nog tot en met D.V. 31 oktober meedoen met mijn Give Away. Het is ongelofelijk, maar ik heb er inmiddels al 17 nieuwe volgers bij. De 100 heb ik dus reeds ruimschoots bereikt. Bedankt allen, daarvoor!

4 opmerkingen:

 1. Jou maaksels voor onze meiden zijn prachtig! Dank voor je PIF!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief dat je die 2 pakketjes hebt gemaakt, samen met de meisjes. En wat een leuke Hollandse kaarten. Ik zie dat je je header ook hebt veranderd, leuk :D

  Een fijn weekend!
  liefs Insoon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was je blog al een tijdje kwijt, nu ik door mijn oude reactie's aan het bladeren ben zie ik je linkje opeens weer staan :-)

  Wat een mooie kaarten heb je gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/