vrijdag 2 november 2012

DWZI - Rotterdam


Vorige week hadden we een personeelsuitje van Koos zijn werk in Rotterdam.
Eerst hadden we een meeting bovenin de Euromast, inclusief een demonstratie visfileren en lekkere hapjes. We mochten met de lift naar de top toe. Helaas bleek deze niet rolstoeltoegankelijk. Met enige moeite konden we op het panoramaterras komen. Ook daar was het uitzicht adembenemend (en zeer koud!). Een deel van de foto's hierboven zijn gemaakt bij de Euromast. De rest vanaf de boot (zie hieronder...)Daarna maakten we een drie uur durende rondvaart met de Berenboot door de havens (links hun mascotte, rechts nog 2 foto's vanaf de Euromast). Ik kan de Berenboot zeker aanraden: het was een waar spectakel hoe het buffet tevoorschijn werd getoverd. Ook het personeel maakte er een echte show van.


De dag erop maakten we een uitstapje door het park en bekeken we allerlei schattige diertjes.DWZI is een terugblik op de afgelopen week. Lees hier meer.

1 opmerking:

  1. Ik ben nog nooit in Rotterdam geweest en wat een prachtig uitzicht vanaf de Euromast. Fijn dat jij met je rolstoel uiteindelijk toch op het panoramaterras kon komen. Mooie foto's! En leuk zo'n rondvaart door de havens :-)

    Een fijne dag!
    liefs Insoon

    BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/