donderdag 5 september 2013

Knijperfeest


Onlangs namen we afscheid van onze crisis-pleegzorg begeleidster. Feetje is inmiddels geen crisis-pleegkindje meer. Na een aantal rechtszaken is nu officieel duidelijk dat zij verder kan en mag opgroeien bij ons. Iets wat altijd al "in de lijn der verwachting lag" overigens. Maar de definitieve duidelijkheid geeft wel rust.
Het betekende echter ook, dat we een andere pleegzorg begeleidster zouden krijgen van de langdurige/perspectiefbiedende tak. Onze vorige begeleidster heeft ons door heel wat moeilijke momenten heen geholpen. Het waren soms pittige tijden, maar oh wat heeft ons Feetje veel geleerd en hard gewerkt. We zijn zo trots op haar!!! (en op Ditte natuurlijk ook! Ze is een ontzettend lieve grote zus voor Feetje.)
Het afscheidscadeautje moest "iets met thee" worden, want we wisten dat de dame in kwestie graag theetjes drinkt. 


Hoe ga je te werk?

Zoek wat houten knijpers bij elkaar en beplak ze met een leuk papiertje. Ik koos voor 4 x 4 knijpers, dus 16 in totaal. Zet nu aan elke knijper een zakje thee vast.
Kijk hoe groot je cirkel ongeveer is, en teken met een passer een cirkel uit op stevig karton. Zet vervolgens alle knijpers op het karton vast. Plak er hier en daar een kersenbonbon op met een dubbelgevouwen stukje plakband.
In het midden kun je nog iets leuks schrijven of plakken. Wij deden er 2 stickerfoto's van Feetje op met een persoonlijk geschreven boodschap erbij.

6 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat het zo goed gaat met Feetje en dat ze bij jullie mag blijven. Dat moet een fijn gevoel geven, jullie hebben het goed gedaan. Wat een leuk cadeautje heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat feetje bij jullie mag blijven, super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat Feetje mag blijven! En wat een mooi cadeau hebben jullie gemaakt! Ik wens jullie fijne tijden met elkaar!
  Groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch fijn om definitief te hebben dat Feetje bij jullie mag blijven!
  Een erg lief en mooi cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel fijn dat ze een stabiele plek gevonden heeft bij jullie. Dat is goud waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat Feetje bij jullie een veilig en stabiel thuis heeft gevonden! Lief zo'n persoonlijk kadootje voor de begeleidster.

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/