Recept voor een lekkere herfstcake:
* 200 gram zelfrijzend bakmeel
* 200 gram witte suiker
* 200 gram boter
* 4 eieren
* 1 eetlepel koek- en speculaaskruiden
* 2 zoetzure appels
* vijf eetlepels witte rozijnen
Mix het zelfrijzend bakmeel, de suiker, boter, eieren en speculaaskruiden door elkaar.
Snijd de appels.
Roer de stukjes appel en rozijnen door het beslag.
Bak de cake in 60 minuten op 160 graden af.
Controleer of de cake goed is, door met een satéprikker in de cake te prikken. Als de prikker schoon blijft, is je cake gaar.
Controleer of de cake goed is, door met een satéprikker in de cake te prikken. Als de prikker schoon blijft, is je cake gaar.
Eet smakelijk!
Ik ga em zo even maken en dan ook nog met noten erdoor en doe het in een taartvorm, lekker!!!!!
BeantwoordenVerwijderenBedankt voor het recept, altijd leuk!!
Ziet er heerlijk uit...
BeantwoordenVerwijderenKrijg er trek van!
BeantwoordenVerwijderenLekker, en 't is echt bakweer nu hè! Geniet ervan!
BeantwoordenVerwijderenKlinkt lekker!
BeantwoordenVerwijderenMmmm klinkt heerlijk!
BeantwoordenVerwijderen