donderdag 8 december 2011


En nu op naar de kerstdagen. Deze foto is genomen in de Intratuin. Alles is daar altijd zó mooi versierd. Dat is zeker een bezoekje waard!
Al moeten we in al dit feestgedruis natuurlijk nooit de blijde boodschap van het Evangelie van de komst van Jezus Christus vergeten. Hij die als een kindje op aarde kwam, om uiteindelijk gekruisigd te worden ter vergeving van onze zonden. Wat een wonder!!!


Ik maakte vilten kerstfiguurtjes volgens dit patroontje (de bijbehorende donuts zijn nog in de maak).


Met Ditte dook ik de kerstkaarten van vorig jaar op, klaar om te verknippen tot nieuwe kaarten. Voor de kindjes in haar klas zijn we bezig met kaarten in de vorm van een kerstbal, die zij dan mag versieren.


Natuurlijk horen bij de kerstkaarten ook allerlei soorten glimmend papier, stickers, lintjes en meer. Foto's van de kaarten zullen volgen, als alles klaar is.

4 opmerkingen:

 1. Wat een creativiteit, heerlijk!
  Supermooi weer die vilten kerstfiguurtjes die je hebt gemaakt!

  Xxx Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig hè, om in deze tijd naar 't tuincentrum te gaan. En ik ben erg benieuwd wat voor'n Kerstballen je van die oude Kerstkaarten gaat maken...

  Geniet van je weekend!
  liefs Insoon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor je bezoekje en berichtje op mijn blog.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vraag aan tien mensen wat kerst inhoud en vele zullen het niet weten, schandalig toch, maar ja das helaas de tegenwoordige tijd...

  En heerlijk al die kerstknutsels, kan ik zo van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/