zaterdag 18 juni 2011

Vaderdag en een heleboel knutsels


De dag begon vandaag goed met een verrassingsontbijtje voor vaderdag. Dit werd georganiseerd door Stichting Ontmoeting, een Christelijke organisatie voor dak- en thuislozen. Koos stond wel even vreemd te kijken bij de deur ;)


Het was heerlijk smullen van de broodjes, krentenbollen, ham, kaas, jam, gekookte eitjes, yoghurt, pakjes drinken, cake en meer. En later bij de koffie ook van de monchou taart die ik gistermiddag met Ditte had gemaakt.


Omdat Ditte op school dit jaar vanwege omstandigheden geen vaderdagcadeautje mee naar huis kreeg, knutselde ze thuis het één en ander in elkaar. Het werden vooral veel plakwerkjes en tekeningetjes plus deze pluizige bolletjes en een versierd glazen potje gevuld met M&M's (haar eigen idee).
Nog een paar uurtjes wachten met vertellen tegen Koos, want dit krijgt hij natuurlijk morgen pas.


Ik naaide met de hand een Paper-and-String portemonnee. Die meteen door Ditte in gebruik genomen werd.


Ik maakte een kaart voor een verjaardag en voor een zieke.


Ik ruilde met een internet/knutsel-vriendinnetje volle C1000 spaarkaarten tegen een pakketje gekleurde lapjes.Ik kreeg nog een pakketje met leuks binnen...


... waar ik meteen mee aan de slag ging. De gehaakte bloemen worden nog verder opgepimpt tot broches. De Nijntje- en Hello kittyspeldjes zijn voor Ditte. Ik plakte ze eerder op een speldje zonder hoesje, maar dat bleef niet goed zitten. De kleine roze en witte setjes zijn voor een opdrachtje en het roze panter setje voor in de webshop.

2 opmerkingen:

 1. Leuke knutselwerkjes hier! Lekkere vaderdagtraktatie van jullie dochter (-:

  Bedankt ook voor je bericht op mijn blog!

  Het aapje van je profielfoto is schattig, zelf gemaakt?

  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeej,

  Je hebt weer leuke spulletjes binnen gekregen!!!!!!!!!!!!!

  Wat leuk hé die actie van ontmoeting! wij konden het niet doen omdat we zelf naar de markt moesten, maar denk dat het best in trek was.

  Doeiii!! Cora

  ps; zoals je ziet lukt het mij ook vaak niet om met mijn account iets te plaatsen...grrr

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/