donderdag 9 juni 2011

Van alles wat


Afgelopen week maakte ik 3 zonnebrilzakjes, 1 wat groter zakje en 2 telefoonhoesjes voor de verkoping van onze kerk D.V. aanstaande zaterdag. Dit alles van materiaal dat zo weinig mogelijk mocht kosten, dus daarom verknipte ik een oude spijkerbroek van mijzelf en 2 versleten blouses van Koos. Helaas was ik door mijn spijkerstof heen, dus moest ik het bij bovenstaande artikelen laten. Maar in de afgelopen maanden hebben we met ons clubje al heel wat spulletjes gemaakt. Er is dus vast genoeg om te verkopen!


Ook heb ik een dia-/negatiefscanner gekocht, om mijn oude negatieven eindelijk eens te digitaliseren. Een langgekoesterde wens!!! Helaas is de kwaliteit toch niet te vergelijken met de foto's van nu.


Daarnaast kweek ik in mijn vensterbank samen met Ditte wat plantjes op, waaronder deze broccoli.


En deze zonnebloem-in-wording.


Ik leukte een paar saaie witte sokken op.


Ik maakte een naamslinger op verzoek (het kindje in kwestie zit nog een poosje lekker warm in mama's buik, dus de slinger kan nog niet getoond worden). En ik maakte een probeerseltje voor een sleutelhanger. Ik denk, dat er nog meer zullen volgen ;)

Last but not least kreeg ik vandaag mijn langverwachte nieuwe scootmobiel al wacht ik met schrik op de rekening die de WMO/gemeente me in rekening gaat brengen. Gelukkig komt Koos morgen ook weer thuis, na de hele week wederom voor zijn werk in een hotel aan de andere kant van het land te hebben doorgebracht.

1 opmerking:

  1. Je bent lekker creatief bezig geweest de afgelopen tijd. Succes morgen met de verkoop in de kerk.. en wat fijn dat je eindelijk je scootmobiel hebt gekregen :-)

    Fijne Pinksterdagen!
    liefs Insoon

    BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/