maandag 21 januari 2013

Allerlei post


Vorige week ontving ik dit leuke pakketje van Juffrouw Sil. Het bordje staat op mijn bureau, boven mijn laptop. Dank je wel!


Voor een pasgeboren babymeisje bij ons in de kerk maakte ik dit kaartje. Het labeltje hangt los aan een lintje. Daaronder staat in gouden letters baby's naam.


Ook maakte ik vast een Valentijnskaartje. Nog geen idee voor wie deze wordt ;) *


Vorige week vond ik deze douchecoach in mijn brievenbus. Ik had hem gewonnen met een prijsvraag van het waterschap. Het helpt je korter te douchen. Gemiddeld staat een volwassene 8 minuten onder de warme straal. De bedoeling is dit terug te dringen naar 5 minuten. Dat lijkt best nog heel wat als je er net onder staat en de zandloper omdraait. Maar al snel kwam ik erachter, dat ik eerder richting die 8 befaamde minuten ga. Zeker met die kou vind ik een warme (hete!) douche heerlijk. Nog even oefenen met minderen, dus ;) 

Ook won ik kaartjes voor dit kinderconcert D.V. zaterdag 2 februari. "Helaas" moet Ditte dan afzwemmen voor haar A, dus dat feestje gaat niet door. Al ben ik blij, dat dat diploma eindelijk in zicht komt. Het heeft lang geduurd, en ze was het op een gegeven moment ook erg beu. Nu maar duimen dat ze het gaat halen D.V. volgende week zaterdag!


Nog meer leuke post afgelopen week: een bedankje van de Innocent mutsjes-campagne.


Voor mijn boodschappenbriefjes maakte ik deze cliphanger, voor in de keuken. Hopelijk raak ik mijn lijstjes nu minder snel kwijt ;)


* niet dat ik een geheime liefde heb, natuurlijk!!! Naast de post voor manlief vind ik het leuk om mijn dochters, moeder, zusje, oma of vriendinnen met een kaartje te verrassen op 14 februari.


9 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk, die clip-hanger!
  Wij hadden vroeger ook een douche-coach: Eén van onze ouders, die de geiser op koud zette als we er te lang onder bleven staan... Geef mij dan maar liever een zandloper! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief dat je kaartjes naar je naaste familie en vriendinnen stuurt!!! Top.

  Leuke creaties allemaal :o)

  Groetjes Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik maak ook weleens {heel gewone} kaartjes, maar die van jou zijn echte kunstwerkjes.

  grtjs Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig blog hoor. Dat douche-ding zou ook iets voor hier zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Da's genieten met zoveel leuks in de brievenbus!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een fijne post allemaal! Die douchecoach is wel echt heel erg handig. Ik heb hem ook in mijn douche hangen en het drukt je (vooral in het begin) toch wel erg met de neus op de feiten zeg maar :) Sterkte met korter douchen! Enne... het went wel hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke post heb je gekregen.. en je hebt zelf ook mooie kaartjes gemaakt. En met Valentijn kun je inderdaad ook iets sturen naar je moeder zus, etc.
  Wat jammer dat het afzwemmen en dat kinderconcert precies op dezelfde dag vallen. Maar kan me voorstellen dat het afzwemmen van Ditte voor gaat. Hopelijk krijgt ze zaterdag haar diploma. Gaat ze daarna door voor B?

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/