woensdag 8 februari 2012

Haakles

leren haken

Afgelopen vrijdag heeft mijn moeder me haakles gegeven. Blijkbaar pak ik mijn naald verkeerd vast (op de foto zie je de juiste manier: vinger in de draad steken, naald van je af erin steken, naald weer naar je toehalen en de draad eroverheen halen).
Inmiddels heb ik weer teruggegrepen op mijn eigen vreemde manier, omdat de 'goede' wijze mij met mijn verbrijzelde linkerhand* niet lukt. Wellicht iets omslachtiger, maar zo gaat het ook!

Ik heb de afgelopen paar weken een hoop misbaksels gemaakt (mijn probleem is vooral, dat ik te strak haak), maar hoop eerdaags iets moois hier te showen.


* n.a.v. een zwaar verkeersongeluk bijna 14 jaar terug, heb ik o.a. mijn linkerhand en -pols verbrijzeld.

5 opmerkingen:

 1. Meis .... gewoon lekker doen op jouw manier. Je wilt mijn eerste haaksels ook niet zien hoor hihihihihi. Maar als je het leuk vindt, gewoon volhouden en dan zul je zien opeens wordt het "losser" en helemaal naar jouw zin!!!! Succes!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als het op jouw manier ook lukt, gewoon op die manier door blijven gaan. Ik denk dat iedereen in het begin 'misbaksels' haakt ;-) Hopelijk staat er snel iets moois op je site.

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou het op je eigen manier blijven doen. En dan iets losser proberen. Na misbaksels komen de gelukte baksels ... ik krijg er eigenlijk ook wel zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Precies, gewoon doen hoe het fijn en goed gaat! Dat te strak haken ken ik inderdaad... heb al heel wat centimeters uitgehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weet je wat heel leuk is:Mijn moeder geeft ons ook haakles, en ik pak m'n draad ook verkeerd beet!!Haha.En ik doe het liever ook op eigen 'rare' manier;)
  Groetjes, Caren

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/