woensdag 22 februari 2012

Retro uit eigen kast - jurkjes

retro uit eigen kast - jurkjes

Omdat Feetje met lege handjes bij ons aankwam, ben ik de zolder op gedoken op zoek naar oude kleertjes en speelgoed van Ditte. Gelukkig vond ik hier en daar nog wat. En verder maar snel (veel) inkopen doen, stiekem ook best leuk, natuurlijk!

Bij het uitmesten van de dozen kwam ik deze twee retro jurkjes tegen. Helaas zijn ze te klein voor Feetje (beiden maat 74). Maar schattig zijn ze wel, toch?!

11 opmerkingen:

 1. Mooi zeg, echt heel schattig!! Ik lees nu pas je verhaal (vorige posts) over Feetje. Wat bijzonder en fantastisch en ook wel heel heftig lijkt me! Veel geluk met je meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke jurkjes. Zijn ze van jezelf geweest?

  En misschien een beetje brutaal, maar als je goedkope (tweedehands) kleding voor Feetje zoekt, dan kun je misschien terecht in mijn webwinkel Aankleedpopje Kinderkleding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag nu pas je blogpost over Feetje. Wat een verandering! Fijn dat ze een thuis heeft gekregen bij jullie. Sterkte bij alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's in je vorige log. Mooi dat de meisjes zo samen aan het spelen zijn. Begint het allemaal al wat te wennen voor jullie viertjes? Sneu eigenlijk dat Feetje met lege handen bij jullie kwam, zelfs geen eigen kleertjes... Gelukkig heeft ze n van jullie nieuwe spulletjes gekregen.

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattige jurkjes. Meteen even testen die woordverificatie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja hoor meid, hij werkt, je hebt hem goed in gesteld hoef geen moeie te doen om op jou blog te reageren!! xxx fijne week (alles goed met de meiden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ok, mooi zo :) Die woordverificatie werd wel heeeel irritant de laatste tijd!

   Verwijderen
 7. Wat leuk zeg!

  Heerlijk als je die 2 samen ziet!

  De jurkjes zijn idd lief! Maar zelf maken is dat geen optie? Ik weet niet hoe handig jij bent? Maar zo moeilijk is het niet.
  Ik heb de Ottobre voor kinderkleding. Die zijn erg goed vind ik!

  Fijne week.

  Lieve groet, Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/