donderdag 2 februari 2012

Jarige juf

jarige juf

Ditte toog vanmorgen in haar mooiste kleren met ingevlochten haren met een tas vol cadeautjes naar school: haar juf vierde haar verjaardag!
We hadden een boodschappentas gemaakt met aan de ene kant "voor de juf van (naam)"en aan de andere kant "gvelesedird" wat zoveel betekent als "gefeliciteerd" (ik heb Ditte bij het schrijven niet geholpen).
Nadat zij alle stof had ingekleurd, heb ik de tas in elkaar gezet naar een patroontje van Eloleo. De tas is opvouwbaar, zoals is te zien op de meest rechtse foto (beetje een propje). Verder smolten we chocola en goten deze in siliconen vormpjes voor onze 'eigengemaakte' bonbons. Daarnaast maakte Ditte een kaart en kreeg de juf nog een roze kaars ("want die wil ze graag hebben, heeft ze gezegd"). Alles werd door haar zelf ingepakt.

Het mandarijntje was een cadeautje van de juf en een voorlopertje op hun volgende klassen-project "China". Het potloodje in de klei maakte Ditte zelf (je moet wel eerst de klei stuk gooien, wil je het potlood eruit kunnen pakken). Midden onder zie je dan nog een foto van Ditte met haar feestmuts op in de klas.

Tussen de middag hebben ze frietjes gegeten op school, die de mama's thuis mochten bakken. Al met al een zeer geslaagde dag!

1 opmerking:

  1. oh dat ziet er allemaal leuk uit joh en vooral dat gefelicidinges hihi.

    Oja en nog van harte met jullie 11 jarige samenzijn.... hihi

    BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/