dinsdag 7 februari 2012

Winterweer

winter II

Vrijdag was daar dan die lang gewenste sneeuw!!! Ditte kwam meteen in actie en maakte een voederslinger voor de vogels. Er gingen stukjes appel, brood en pinda's aan. Overigens hadden wij vervolgens wel een hele vreemde vogel in de tuin, die van de slinger at.
Onze andere dieren buiten (kippen, eenden en cavia - konijn is vorige week ziek geworden en dood gegaan, nog voor de vrieskou begon) maken het overigens uitstekend.

winter

Zaterdagmorgen stond Ditte al heel vroeg aan ons bed te stuiteren: de ijsbaan zou eindelijk open gaan! Voor het eerst stond ze op echte schaatsen op het ijs en het ging meteen supergoed. 's Middags wilde ze er even met haar schoentjes op. Helaas maakte ze op de een of andere manier een akelige val en bloedde haar kin als een gek. De wond stond nogal open en zag er raar uit, dus we zijn direct naar de huisartsenpost gereden. Daar is de wond eerst schoongemaakt en vervolgens met 5 draadjes gehecht. Onze bikkel ging maandag overigens alweer het ijs op!
 

Overigens ben ik door tijdgebrek en om mijn krachten een beetje te sparen niet altijd even snel met het updaten van mijn blog en reacties plaatsen bij andere blogs. Mijn excuses daarvoor!

1 opmerking:

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/