vrijdag 6 juli 2012

DWZI - strand en konijntje


Deze week zag ik ... spelende kindjes op het strand! Nog geen week geleden meldde ik, dat het nog wat frisjes was op het strand. Maar afgelopen dagen werd het eindelijk goed strandweer (met tussendoor hier en daar een regen- of onweersbui).


Heerlijk spelen met emmertjes en schepjes. Ditte was zo'n bikkel, dat ze helemaal in het water ging liggen. Feetje keek een beetje de kat uit de boom. Het was dan ook pas de 2e keer in haar jonge leventje, dat ze op het strand was. Ditmaal voor het eerst in een bikini ;)


Deze week mocht ik ook ein-de-lijk mijn kleine konijntje ophalen. Afgelopen winter overleed mijn andere konijntje aan myxomatose. Het baasje van mijn vorige konijntje had mij al een nieuwtje beloofd dit voorjaar, als ze weer kleintjes zou krijgen.
Woensdag was het dan zo ver: de konijntjes waren oud genoeg om bij hun papa en mama weg te mogen. Er was nog enige discussie over de naam tussen de dames, maar uiteindelijk werd het dan "Lief Vlekje", die bij  cavia "Lief Doornroosje" mag aansluiten. Binnenkort krijgen ze nog een grotere ren (en hopelijk nog een keer een caviaatje erbij! Dat wordt dan vast "Lief .... ").


DWZI is een terugblik op de afgelopen week. Lees hier meer.

6 opmerkingen:

 1. Lekker hè, aan het strand. Wij als mama's moeten natuurlijk ogen van voren en van achteren hebben. Maar het is genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Genieten.
  Bedankt voor je reaktie op mijn blog en leuk dat je mee doet met de give away.
  Groetjes Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker zomers sfeertje! Leuk dat je meedoet aan mijn give away.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je mee doet met mijn weggever, ben je nieuwe volger altijd weer leuk rondstruinen op een nieuw blog,groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was de afgelopen dagen inderdaad lekker strand-weer. Maar het water zal inderdaad nog wel fris zijn geweest. Stoer dat Ditte er helemaal in ging!
  En 'lief' dat jullie er een klein konijntje bij hebben gekregen. De dames hebben er een mooie naam voor verzonnen ;-)

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

  BeantwoordenVerwijderen

© 2010-2011 by KnutselMar. All rights reserved by http://ranjameteenrietje.blogspot.com/